BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 7, 2010

western union

hari tue hantar duit kat kakak ku di malaysia..
tgh pk2 mcm mna nak hantar duit?
nak hantar via bank, mcm renyah ja dgn nk swift code la, iban number la..
pas2 terfikir psai western union!
klo kt malaysia, western union nie diguna kan oleh pekerja2 asing indonesia n bangladesh n india n bla2...
tetiba rasa mcm..huh!aku pun masuk kategori pendatang juga ni. tapi dgn izin la k..
so, ak pn try la..
kna masuk kredit kad, isi2..
sng jugak la.
n the best part is secure r. dia pnya pengesahan transfer tu byk peringkat.
dh masuk number kredit kad, dia minta password lu (mastercardnye securecode)
pastu dh confirm, dia suh telefon pjbt dia plak..
aiseh!mula2 mmg mcm malas je, tp rupa2nye call tu free je!
dia minta confirmkan identity.
bgus r..n another best part is, duit tu ble amik dah esoknye!
cepat btol! so,dpt la duit kt kakak ku di malaysia..
macam la kaya sgt ak nie, tp ble la nk myumbang skit2 kt famili, dari dok perabis duit kat ebay kan?kan?kan?
hehehe...
nnti ble cita psai ebay lak!
jom sambung stad~